Home » , » Wedhus - Devi Aldiva - New Pallapa Campursari 11

Wedhus - Devi Aldiva - New Pallapa Campursari 11

Written By MusikMokonk Dangdut Koplo on Minggu, 07 Juli 2013 | 07.13

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Timbang dibojo ora ono duite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae
 *courtesy of lirik.musikmokonk.info
Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjane gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Timbang dibojo ora ono duite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjane gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Mp3 Terbaru